vrijdag 28 maart 2008

past het....?


We hadden zo ongelooflijk veel opgeladen dat het een wonder was dat het paste op die paar vierkante meter van de aanhangwagen en de achterlaadruimte van de Vito. En dat wat we niet bij ons hadden, was gelukkig blijven staan (het koelkastje). Het was een complete verhuizing - je kunt je voorstellen dat er bij ons in huis en in de schuur weer wat lucht is gekomen. En het gaf veel voldoening om al deze spullen weer een nieuwe plek en 'leven' te geven. Zo is het keukenblok slechts gemaakt van een stellingkastje, maar een 2-pittertje samen met de hetelucht-magnetron geven het een 4sterrenimago. En ik had nooit gedacht dat het grote kleed dat ik ooit heb geweven van de oude dekens van mijn oma, hier nog eens gebruikt zou worden. Maar Hermann beraadt zich al weer op een nieuwe vracht met meer kasten, nog een doos servies, een tuinbank en tuinkussens en veel handig gereedschap.
Er is ruimte zat in deze boerderij die in totaal zo'n 14x13 meter meet. Als je je daarbij bedenkt dat er nog een ruimte bovenop kan en dat daarboven nog een grote zolderruimte resteert, en o ja dan is er ook nog het 2e huisje, dan kunnen we nog heel wat wegzetten..... Maar voordat het zover is zal er eerst geklust moeten worden. Waar zijn nu de kaboutertjes?

2 opmerkingen:

  1. Hallo Dorie, wat een leuk huis, wat een mooi plekje op deze aarde ik wens jullie een hele lange mooie tijd van genieten toe, groeten Elly Huskens

    BeantwoordenVerwijderen
  2. dorie!

    wat heerlijk om te lezen allemaal!
    en wat de kaboutertjes betreft wie weet.....misschien....als....yvette

    BeantwoordenVerwijderen