zondag 28 december 2014

winterklusjes


Hoog en droog binnen verder werken aan de familiekamers. Hier een doorkijkje via de douche en toiletunit naar wat straks de 2e familiekamer gaat worden. Het idee achter de familiekamer is dat er een open vide is waar geslapen kan worden, te bereiken via een trap in de kamer. Een jaar geleden was er begonnen met het frame, nu was het tijd om de zijwand dicht te maken. Leidingwerk is reeds gemaakt in de vorige keer, nu was het tijd voor alle elektraleidingen...


Het lijkt al heel wat, een schouw boven wat de kookplek gaat worden in de zomer-atelier-keuken. Nu nog een vrijwilliger gezocht die de vettigheid van dit tweedehandsje wil afpoetsen.....


Als altijd moet er bijna dagelijks hout worden gekloofd en gezaagd. Een nieuw voorraadje ligt alvast klaar bij de kachel voor de volgende keer!

5 opmerkingen:

 1. Altijd leuk om je blog te bekijken en te lezen. Wij gaan in de winter niet naar ons huis in de Haute Marne, maar ik ben al plannen aan het maken voor de Lente hoor.
  Een gezellige jaarwisseling en een heel goed Nieuwjaar.
  Hermine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. dank je wel Hermine, het is niet spannend natuurlijk, maar het belangrijkste is er zijn en genieten van niets. Wens jou en je geliefden ook een fijne jaarwisseling en veel plezier met het plannen maken voor 2015!

   Verwijderen
 2. Dat ziet er goed uit Dorie en oh wat zou ik zin hebben met jou aan dat gloeiend hete kacheltje te zitten...........

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. oh ja Martine en dan lekker wegzakken in de bank met een glaasje wijn en dan helemaal niets doen....

   Verwijderen
 3. Strange "water hack" burns 2 lbs overnight

  Well over 160,000 men and women are using a easy and SECRET "water hack" to lose 2lbs each and every night in their sleep.

  It is proven and works with everybody.

  You can do it yourself by following these easy steps:

  1) Go get a clear glass and fill it up with water half full

  2) Now learn this proven hack

  so you'll become 2lbs thinner the next day!

  BeantwoordenVerwijderen