Zondagochtend, de bakker heeft haast en rijdt onze deur voorbij. Dan maar zelf op pad, zelf het stokbroodje halen en op ons gemak boodschappen doen. We hadden een uitnodiging om bij de buren iets te eten met als tijdstip 'apres-midi'. Lekker borrelen op het moment dat de 5 in de klok is, dachten we nog. Maar al snel werd door een telefoontje van de andere buren duidelijk dat apres-midi niet het borreluurtje is, maar strak na de middag, als de klok 12 uur heeft geslagen...
maandag 20 oktober 2014
apres-midi
Zondagochtend, de bakker heeft haast en rijdt onze deur voorbij. Dan maar zelf op pad, zelf het stokbroodje halen en op ons gemak boodschappen doen. We hadden een uitnodiging om bij de buren iets te eten met als tijdstip 'apres-midi'. Lekker borrelen op het moment dat de 5 in de klok is, dachten we nog. Maar al snel werd door een telefoontje van de andere buren duidelijk dat apres-midi niet het borreluurtje is, maar strak na de middag, als de klok 12 uur heeft geslagen...
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Onze Overburen die een chique chambres d'hotes runnen hebben het vaak over het gerecht waar iedereen van smult.
BeantwoordenVerwijderenEn ja, hoor dat is joue de boeuf, koeienwang dus. Wij hebben het wel eens gegeten bij hun en ik moet zeggen,,mmmmm!!
hier in Nederland kun je het vast niet kopen.
Misschien tot ziens
Hermine