zaterdag 28 december 2013

slow-klussen

Heerlijk even met zijn  tweetjes ertussenuit, geen vastomlijnde plannen... Enigszins onvoorbereid vertrokken we. Alhoewel, H. had alles wel goed voor elkaar. Aanhanger volgeladen met balkenhout omdat de maat die hij wilde hebben niet in LDF voorhanden was, geld op zak en werkbroek aan. Ik daarentegen kwam er onderweg achter dat we de papieren niet bij ons hadden. En toen ik bij het tankstation naar mijn handtas wilde grijpen, bleek die achtergebleven te zijn in ons slaapkamer. Ik had dus niets bij me waarmee ik kon laten zien dat ik, ik was... Even voelde ik me illegaal in het Franse land, maar het heeft geen vervelende gevolgen gehad.


Het donkere weer zorgde ervoor dat we sliepen totdat het licht werd. En dat duurde soms erg lang... Dan op het gemak een kop koffie en een ontbijtje.De tijd om te klussen lag ergens tussen 11 en 4, want ook de avonden vielen vroeg in. Op zijn gemak ging H. aan de gang met de balken, nodig om de vloer verder dicht te maken en het frame te bouwen van de kamers. Alle leidingen zijn nu netjes onder de vloer weggewerkt, ook die van de inloopdouche en toilet. Bij de plaatselijke bouwmarkt werden de grote gipsplaten - dubbel zo groot als de platen in Nederland - gehaald. H.'s rechterarm voelde minstens 20 cm. langer toen alles naar boven was gesjouwd. Er staat nu een strakke wand, die een mooi contrast geeft met het frame van de stoere draagbalken. Wordt vervolgd...
2 opmerkingen:

  1. Fijn, dat H. zo rustig blijft. Knap hoor. Maar jij blijft ook rustig, als ik bedenk wat jij allemaal voor elkaar krijgt. Geweldig!

    BeantwoordenVerwijderen