zaterdag 24 augustus 2013

gaatjes vullen..
De gebruikelijke vakantie in mei viel dit jaar uit. Ik was herstellende van de operatie van een gebroken enkel en de kids hadden allerlei andere plannen gemaakt. We kregen een herkansing in juni - zonder kinderen! - en we troffen het ontzettend met het weer. Al die weken was het kommer en kwel en nu konden we iedere dag beginnen met een ontbijtje met zijn tweetjes buiten!


 
 

Er valt op dit moment zoveel te doen in het huis, dat het lastig is om te bepalen wat nu eerst gedaan moet worden. We besloten dat de meidenkamer eerst maar eens verder aangepakt moest worden. Het was een ongezellig en rommelige plek geworden met her en der bedden en stoelen. Bovendien was de kamer ook erg stoffig, want de muren waren nadat mijn poging van vorig jaar uitgelopen was op een nekblessure nog niet verder gevoegd.

Ik geloof dat we zo'n beetje alle soorten voegzand hebben gebruikt die er voorhanden was, van wit vogelenzand tot geel plaatselijk zand, maar dat stoorde ons niet. De kamer wordt er lekker levendig van. Na een paar dagen was het vullen van de voegen klaar en is alles lichtjes overgeverfd. Met een gezellige zithoek en wat vintage meubeltjes van de videgrenier is het nu een heerlijke plek waar onze meiden zich lekker in terug kunnen trekken.  

meidenslaapkamer, nog niet af en rommelig
meidenslaapkamer, muren gevoegd en opnieuw ingericht
kamer bijna af. Vloerbedekking en decoratie komen nog.

1 opmerking: